de ideale eetkamerstoel.

02-10-2023

Het aanbod van eetkamerstoelen is tegenwoordig zeer groot. Naast verschillende stijlen en stoffen zijn er ook diverse zit-comforts waaruit je kunt kiezen. 

Een van de belangrijkste punten bij Tower Living voor het ontwerp en selectie van een stoel is een comfortabel zitcomfort. De juiste maten voor het zitvlak, goede strand van de rug van de stoel en juiste hoogte van het onderstel zijn kritische punten hierin. Naast zitcomfort is het ook heel fijn om een stoel te kiezen met een draaifunctie om makkelijk in en uit te kunnen stappen aan de tafel. Er zijn stoelen met een 180 graden functie en met 360 graden en met of zonder wielen.

Naast zitcomfort en gebruikersfunctie kunnen je eetkamerstoelen natuurlijk ook een enorme verrijking zijn voor je interieur. Tower Living biedt vele stijlen en daardoor ook veel mogelijkheden in stoffen: velours, microvezel, boucle en teddy. Onze Ferro stoel is een grote favoriet bij veel klanten. Deze industriele en stoere stoel biedt een zeer comfortabele zit. Ga je meer voor een Japandi stijl dan is onze Imola een aanwinst voor je interieur. 

Hoeveel stoelen er aan een eetkamertafel passen hangt uiteraard af van de grootte en vorm van de tafel en of je eetkamerstoel armleuningen heeft of niet. 

Naast eetkamerstoelen hebben we ook diverse eetkamerbanken in onze collectie. 
 


    

Gepubliceerd op: 02 oktober | Terug