verkooppunten.

Geïnspireerd geraakt en interesse in één van onze eetkamerstoelen? Dat snappen we wel! Onze brede stoelen collectie is te vinden bij verschillende verkooppunten. Bezoek één van onze verkooppunten om de mogelijkheden te bekijken.

Je vindt de verkooppunten van de verschillende stoelen uit deze campagne op de onderstaande kaart. Het gaat hier specifiek om de stoelen: Amaro, Belmonte, Campo, Civo, Fano, Ferro, Fondo, Imola, Lenno, Livo, Pellaro en Riviera.

Verder kijken naar andere stoelen?
Hier vind je alle eetkamerstoelen met armleuning.
Hier vind je alle eetkamerstoelen zonder armleuning.

Voor iedereen de juiste stoel.

Ontdek ons uitgebreide assortiment eetkamerstoelen, waar stijl en comfort samenkomen voor elke smaak en ruimte. Of je nu op zoek bent naar een moderne touch met onze Japandi- of industrieel geïnspireerde stoelen, of de elegantie van Hotel Chique verkiest, wij hebben de perfecte stoel voor jou. Met armleuningen of zonder, ons assortiment biedt veelzijdige opties om aan jouw behoeften te voldoen. Van de warme charme van landelijk modern tot de exotische allure van Oriental Chic, elke stoel is zorgvuldig ontworpen om jouw eetkamer te verrijken. Ervaar tijdloze klasse met New Vintage, of omarm de rustieke sfeer van landelijk romantisch. Welke stijl je ook verkiest, bij ons vind je de ideale eetkamerstoel om jouw ruimte compleet te maken. Ontdek nu ons assortiment en geef jouw eetkamer een upgrade met onze prachtige stoelen.