vacatures.

Tower Living is een echt familiebedrijf. De informele sfeer in combinatie met het ondernemerschap en de open en transparante bedrijfscultuur typeren ons. Als een van de grotere spelers in Nederland ontwerpen, ontwikkelen en importeren wij meubelen en complete collecties voor onze eigen groothandel, maar ook op aanvraag en volledig naar wens van de klant. Plezier in je werk, kwaliteit en klantgerichtheid zijn de focuspunten van onze aanpak. Naast groothandel, zijn wij ook trendsettende partner voor o.a. inkooporganisaties en projectpartners in Europa, maar ook ver daarbuiten.

Heb jij ook liefde voor wonen en ben je op zoek naar een leuke job? Voor ons gezellige en hechte team zijn wij nog op zoek naar nieuwe toppers om ons verder te helpen groeien. Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren op één van deze openstaande vacatures en kijken er naar uit om met je kennis te maken.

- Allround logistiek medewerker
 

open sollicitatie.

Staat jouw droombaan er niet tussen? Ook dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie in te sturen.

stageplaatsen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en staan altijd open voor stagiaires. Onder andere in de richting secretarieel, verkoop, handel, grafisch vormgeving en marketing. Neem gerust even contact met ons op via de button 'neem contact op', dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Neem contact op