op jouw (zit)meubel.

Bij het aflevering van een meubel is het van belang dat de meubelen gecontroleerd worden op schades en/of gebreken. Indien je een opmerking of bevinding hebt is het raadzaam dit onmiddelijk door te geven aan de bezorger. Ook is het van belang dat een gebrek zo snel mogelijk gemeld wordt bij de retailer. De winkel neemt dan contact met ons op om samen te kijken naar een passende oplossing. 

Voor kasten met laden en/of deuren is het van belang dat een meubel goed wordt afgesteld op de plek waar het meubel komt te staan. De meeste meubelen hebben verstelbare scharnieren, vloerdoppen en of ladegeleiders. Als een kast niet goed gesteld staat kan dit een nadelige invloed hebben op de werking van de lades en deuren. 
 

algemene informatie.

Op een meubelstuk is garantie van toepassing voor een periode van twee jaar (bij normaal gebruik). Indien je bij een geconstateerd gebrek denkt dat dit onder de garantie valt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de retailer waar het meubel gekocht is. De winkelier zal contact opnemen met de serviceafdeling van Tower Living om samen te kijken naar een passende oplossing.

 

wat valt er buiten de garantie?

Voor het onderhoud van onze meubelcollecties en bankstellen adviseren we de onderhoudsproducten van Oranje B.V. Deze producten zijn ook uitvoerig door ons getest.Gebruik van andere producten dan geadviseerd is op eigen risico en valt buiten de garantie. Ook schades en/of verkleuringen door bijvoorbeeld jeans, knopen, ritsen, transpiratie en gebruik van medicijnen vallen buiten de garantie. 

garantie op vloerdoppen en wielen.

Wielen en vloerdoppen zijn ook bij normaal gebruik onderhevig aan slijtage. Slijtage of het afbreken van doppen en slijtage van wielen is uitgesloten van garantie, ongeacht de gebruiksperiode. Het kan voorkomen dat de doppen of wielen gebruikssporen achterlaten op uw vloer. Tower Living is niet verantwoordelijk voor de schade aan vloeren veroorzaakt door doppen of wielen. 
Doppen en wielen kunnen indien nodig besteld worden via uw retailer. U kunt natuurlijk zelf ook bij een derde partij kijken voor een type dop of wiel dat goed werkt op uw vloer.