verkooppunten.

Geïnspireerd geraakt op onze socials? Dat horen wij graag! De moderne en eigentijdse meubelen van de collectie Ora zijn gemaakt van gerecycled teakhout. Kenmerkend zijn de strakke lijnen en het unieke design. Op de kaart hieronder vind je de verkooppunten van deze prachtige collectie. Bezoek één van onze verkooppunten om de mogelijkheden te bekijken.

Bekijk hier alle meubelen van de collectie Ora. 
*Uit voorraad leverbaar zo lang de voorraad strekt. Informeer bij één van onze verkooppunten naar de actuele levertijd.

 

Ora, industrieel met een vleugje luxe.

Verlang je naar een interieur dat zowel stijlvol als functioneel is? Dan is Ora de perfecte keuze voor jou! Deze moderne en eigentijdse wooncollectie, gemaakt van gerecycled teakhout, combineert strakke lijnen met een uniek design. De poot die overloopt in de handgreep creëert een eigentijdse look, terwijl de metalen poten een industriële touch toevoegen.

De koperkleurige accenten op de omlijsting van de kasten en lades geven Ora een vleugje luxe en zorgen voor een prachtige natuurlijke uitstraling. Deze unieke kleur is het resultaat van een arbeidsintensief productieproces waarbij met de hand 7 lagen koperpoeder worden aangebracht.

Ora is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch in gebruik. Alle deuren en lades zijn voorzien van een push-to-open-systeem, waardoor je ze met een lichte druk kunt openen. Zo geniet je van optimaal gebruiksgemak zonder afbreuk te doen aan het design.