ontdek jouw perfect fit.

Er zijn veel verschillende woonstijlen, elk met zijn eigen unieke kenmerken. De keuze voor een woonstijl is erg persoonlijk. Het is belangrijk om een stijl te kiezen die bij jou past en waar je je prettig bij voelt. Een plek die past bij jouw smaak en levensstijl.

Met onze uitgebreide keuze aan woonstijlen kun je bijna onmogelijk niet slagen. Wij laten je hieronder graag kennis maken met de verschillende woonstijlen die wij aanbieden. En het grootste gedeelte van onze meubelen is ook nog eens uit voorraad leverbaar. Kom je er niet uit? Bezoek dan één van onze verkooppunten. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt!
 

 

hotel chique.

De woonstijl hotel chique is een elegante en stijlvolle interieurstijl die de luxe van een hotelkamer in je eigen huis brengt. De rijke en diepe kleuren gemixt met materialen zoals messing, velvet en marmer ogen eigenzinnig en stralen weelderigheid uit.
 

 

soft comfort.

Soft comfort of ook wel Japandi genoemd kenmerkt zich door de ronde en organische vormen en minimalistisch design. De materialen zijn natuurlijk, zoals hout, bamboe en steen. Deze woonstijl is perfect voor mensen die een stijlvolle en rustgevende woonruimte willen creëren.
 

 

landelijk modern.

De landelijk moderne woonstijl is een combinatie van rustieke charme en strakke eenvoud. Het is een stijl die comfortabel, gezellig en stijlvol is. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen in combinatie met een strak lijnenspel krijgt hedendaags
design een warme uitstraling.
 

 

industrieel.

Stoer en robuust met een ruw randje. Spreekt dit je aan? Dan past een industrieel interieur echt bij jou. Met de juiste materialen kun je een sfeervol industrieel interieur creëren. Denk hierbij aan: beton, staal, steen en glas. Gecombineerd met mooi warm (gerecycled) hout.
 

 

oriental chic.

De oriëntaalse woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van warme kleuren, natuurlijke materialen, sierlijke patronen en symbolen. Bij deze authentieke meubelen staat ambacht en sfeer centraal. Je ziet vaak kenmerken van ambachtelijk lokaal vakmanschap terug, zoals houtsnijwerk. Met liefde gemaakt door de vakmensen in het land van herkomst.
 

 

new vintage.

Geïnspireerd op vintage meubelen, maar dan met een moderne twist. Warme bruine houten meubelen, schuine pootjes en neutrale kleuren werken goed voor deze stijl. Het kleurgebruik is vrij neutraal. Je ziet veel wit, beige en grijs. Met accessoires kun je helemaal los gaan. Een new vintage interieur is eigenlijk nooit af.
 

 

landelijk.

Bij een landelijk interieur haal je de rust en de sfeer van het landelijke leven van buiten naar binnen. De lichte kleuren zorgen voor een ruimtelijk effect en ruwe natuurlijke materialen maken deze stijl rustiek en gezellig. De basis is wit met diverse grijs, beige en taupe tinten.
 

 

landelijk romantisch.

De landelijk romantische woonstijl is een stijl die warmte, comfort en romantiek uitstraalt. Deze stijl is perfect voor mensen die houden van een natuurlijke en rustgevende sfeer.

Natuurlijke materialen en zachte kleuren zijn belangrijke kenmerken van de landelijk romantische woonstijl. Hout geeft een warme en gezellige uitstraling, steen zorgt voor een robuuste en stoere touch, linnen is zacht en aaibaar en katoen is comfortabel en duurzaam. Deze materialen in combinatie met lichte en zachte kleuren kleuren, geven een rustgevende en ontspannende sfeer. Zachte, aaibare materialen, zoals stoffen met een bloemenprint of een effen kleur, maken het net nog net even iets knusser.