Samen ondernemen met Tower Living

Tower Living is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en trendsettende partner voor groothandels, grootwinkelbedrijven, retailers, inkooporganisaties en projectpartners in Nederland, België en Duitsland. De complete meubelcollectie is te bewonderen in een showroom van ruim 2.500 m2. Op dit moment levert Tower Living al ruim 30 complete woonprogramma’s, tafel- en kastencollecties en meer dan 125 verschillende modellen stoelen. Er is een ruime keuze in zitgroepen, met circa 160 kleur- en stofmogelijkheden.

Tower Living is een vertrouwde naam in de meubelbranche en breidt zijn klantenkring nog steeds verder uit. Onze snelheid en flexibiliteit worden gewaardeerd. We hebben kortere levertijden dan anderen en we zijn gewend om een stapje extra te zetten.

Een team van designers ontwerpt meubelen en complete woonprogramma’s. Voor de eigen collectie, maar ook op aanvraag en volledig naar wens van de klant.

Verrassende collectie

De collectie van Tower Living behoort tot de grootste van Nederland en is voor een zeer groot deel uit voorraad leverbaar. De collectie is opgebouwd rond vier verschillende woonstijlen: Romantisch & Landelijk, Stoer & Industrieel, Stijlvol & Klassiek en Eigentijds & Functioneel. Een bezoek aan onze showroom is compleet én verrassend. Je moet kunnen vinden wat je zoekt, maar ook worden geïnspireerd.

We zijn gewend aan het werken met strakke planningen en kunnen een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Of een project nu klein of groot is, op Tower Living kun je rekenen!

Onze bedrijfsfilosofie is SAMEN ONDERNEMEN. Wij stellen gezamenlijk belang voorop en voor ons is ondernemen geslaagd als iedereen profiteert. Onze werknemers hebben plezier in hun werk, met onze toeleveranciers doen we al jarenlang zaken en onze klanten zien we als partners.

Tower Living
Video afspelen

Fijn dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking

Laat uw bedrijfsgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op