winactie meubelcheques

Vul je gegevens in en win!

Laat je gegevens achter zodat we je kunnen bereiken indien je
één van de 3 meubelcheques gewonnen hebt.

ONTDEK ONZE LABELS

Actievoorwaarden Social Media Winactie

Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor de social media actie: Win één van de 3 meubelcheques t.w.v. €500,-

1. Social media winacties worden uitgeschreven door Tower Living B.V. gevestigd te Nijmegen. Op social media winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing als hiernaar wordt verwezen in de social media post.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je de gegevens achterlaat op www.towerliving.nl. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de social media winactie.

4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

5. De looptijd van de actie staat aangegeven op www.towerliving.nl.

6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een postadres in Nederland kunnen overleggen. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

7. De trekking van de winnaar geschiedt op willekeurig wijze.

8. Winnaars krijgen in week 33 persoonlijk bericht via de e-mail. In week 33 worden ook op social media de winnaars bekend gemaakt. Winnaars dienen binnen 7 dagen na bekendmaking contact op te nemen om aanspraak te maken op de gewonnen prijs.

9. De prijsuitreiking vindt plaats in overleg met de winnaars, bij één van onze verkooppunten. Te bepalen door Tower Living B.V.

10. Tower Living B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen, aanpassen of annuleren, dan wel zonder opgave van reden de social media winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit ten nadele van de deelnemers is.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Tower Living B.V. hiervoor zorg dragen.

14. Medewerkers en klanten van Tower Living B.V. zijn uitgesloten van deelname.

15. De persoonsgegevens die in het kader van social media winacties worden verkregen, worden gebruikt door Tower Living B.V. voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Hierop is onze Privacy Policy van toepassing.

16. Door deelname aan deze actie ga je ermee akkoord ingeschreven te worden voor de nieuwsbrief van Tower Living B.V.

17. Tower Living B.V. verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.

18. Tower Living B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer hardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook waardoor inzendingen beperkt worden, vertraging opleveren of verloren gaan.

19. Tower Living B.V. handelt met haar social media winacties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

20. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

21. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

22. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de marketing afdeling via marketing@towerliving.nl.

Fijn dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking

Laat uw bedrijfsgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op