tower inspireert

TOWER INSPIREERT

De aanschaf van nieuwe meubelen is een hele opgave. Het is over het algemeen ook niet iets wat je ieder jaar doet. Belangrijke beslissingen moeten genomen worden. Onze tip: doe eerst inspiratie op voor een bezoek aan de plaatselijke meubelwinkel. Door het overweldigende aanbod zie je vaak door de bomen het bos niet meer, waardoor je misschien wel een impulsieve aankoop doet of met lege handen thuis komt. Vraag jezelf eerst af welke functie de meubelen moeten hebben en wat jij belangrijk vindt.

Door het mixen en matchen van meubelen zet jij je eigen stempel en kun je een interieur creëren dat bij je past. Vind je dit lastig? Wij helpen je hierbij graag! Tower Living inspireert al ruim 25 jaar. Onze inspiratie doen wij op, op diverse meubelbeurzen in binnen- en buitenland. Daar komen de allernieuwste trends voorbij. Aan de tekentafel worden er vervolgens de mooiste designs gemaakt.

Volg Tower Living op Instagram en Pinterest (dé online platformen om inspiratie op te doen voor je interieur) en maak van je huis je thuis.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Fijn dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking

Laat uw bedrijfsgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op