loader image
Bankstel Toronto

De mogelijkheden met SIDD voor een persoonlijke styling zijn ongekend

Comfortabele zitmeubelen zijn een must in ieder interieur. Je huis is namelijk de plek om te ontspannen en tot rust te komen. Wij laten je graag kennis maken met Sidd: het label voor de zitmeubelen van Tower Living. Met Sidd kun je eindeloos variëren. Je kunt kiezen uit verschillende opstellingen, pootkleuren en een zeer uitgebreid assortiment aan stoffen en kleuren. Voor ieder interieur is er een perfecte match.

Stoer & industrieel
De Sidd collectie bestaat voor een gedeelte uit stoere, functionele zitmeubelen, met een industriële look en een zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. Het succes zit hem in het maken van de juiste combinaties en de kwaliteit van de materialen die zijn gebruikt.

NIEUWSGIERIG? bekijk de SIDD collectie.

Romantisch & landelijk

Ook voor een romantische en landelijke interieur heeft Sidd een uitgebreid aanbod aan zitmeubelen. Deze herkent u aan het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De stoelen en bankstellen hebben een optimaal zitcomfort en fungeren als een ware sfeermaker in je interieur.

NIEUWSGIERIG? bekijk de SIDD collectie

Fijn dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking

Laat uw bedrijfsgegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op