OVER ONS

Tower Living

is sinds 1992 uitgegroeid van een meubeldistributeur tot de toonaangevende en trendsettende partner voor groothandels, grootwinkelbedrijf, retailers en inkooporganisaties in Nederland én ver daarbuiten.

 

SAMEN ONDERNEMEN

Het succes zit ‘m in onze filosofie: wij geloven dat samen ondernemen je samen verder brengt. Door gezamenlijk belang altijd voorop te stellen, zijn we al lang niet meer de distributeur die meubels enkel importeert, verhandelt en verscheept.

SAMEN ONTWERPEN

Integendeel. TOWER Living heeft veel meer in huis. Zoals een team van designers dat tafels, stoelen, banken, kasten en complete woonprogramma’s ontwerpt, zelfs naar de wensen van u of uw klanten.

SAMEN PRODUCEREN

Deze ontwerpen worden bij door ons geselecteerde fabrikanten geproduceerd. Eigentijdse, moderne of tijdloze meubels, altijd actueel en in een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.

SAMEN LEVEREN

Korte lijnen met onze backoffice, een transparant netwerk en een eigen productiekantoor in het Verre Oosten, garanderen een snelle levering. De collecties slaan we centraal in Nederland op, of vinden na productie direct hun weg naar onze afnemers. Dankzij onze grote voorraad kunnen we dus vrijwel direct uitleveren.

SAMEN VERRASSEN

We gaan zelfs zo ver dat we niet alleen meubels ontwerpen, maar ook complete concepten voor de consumentenmarkt opzetten.

SAMEN VERMARKTEN

Samen zetten we het meubelconcept in de markt, ontwikkelen we de huisstijl, ontwerpen we collecties en promotiemateriaal, en trainen we verkopers. We doen alles om het verkoopconcept naadloos aan te laten sluiten bij de behoeften van de markt.

SAMEN VERDELEN

Ontwerpen, fabriceren, importeren en vermarkten van eigentijdse, scherp geprijsde concepten en meubelprogramma’s, van enkelstuks tot complete containers. Bij TOWER Living doen we graag waar wij goed in zijn met een hoge mate van service en betrouwbaarheid… Zo kunt u zich als ondernemer richten op waarin u het beste bent: verkopen zonder risico.

team
Tower Living

Onze collecties

Tower Living ontwerpt, fabriceert, importeert en vermarkt eigentijdse meubelprogramma’s.

Fris en actueel. Kwalitatief en scherp geprijsd. Bent u retailondernemer en onderneemt u samen met Tower Living?

Tower Living
Tower Living